STANDAARD OPZET
Tijdens elke ChillAut-avond spelen we een spannend (bord)spel. We gaan ook kennismaken met nieuwe bordspellen waarin het vooral gaat om samenwerken. Daarnaast zijn er ook andere creatieve activiteiten mogelijk, zoals tekenen en schilderen. Zo is er voor ieder wat wils. Tijdens elke ChillAut bijeenkomst zijn er twee of drie begeleiders aanwezig zodat de avonden gezellig kunnen verlopen en de groepsveiligheid gewaarborgd wordt.

MINIATURE PAINTING
Aan de slag met zelfgemaakte miniaturen, zogenoemde Hero Forge custom miniatures. De deelnemers ontwerpen allemaal online hun eigen poppetje. Deze worden dan door een van onze vrijwilligers met een 3D-printer uitgeprint. Tijdens een tweede avond gaan we die schilderen. Het leuke is dat ieder zijn eigen miniatuurpoppetje heeft. Deze blijft dan bij ChillAut en kunnen we dan steeds gebruiken tijdens de spellen die we gaan spelen in de volgende ChillAut-avonden.

SOMS OOK EVEN IETS ANDERS
Een enkele keer zullen we afwijken van de vaste structuur en gaan we iets buiten de deur ondernemen, zoals bijvoorbeeld een keer naar de sterrenwacht gaan, een Comic Con evenement bezoeken, of een spel in de buitenlucht doen (bijvoorbeeld Zeskamp). Dit zullen dan extra ChillAut-momenten zijn die vooraf kenbaar worden gemaakt aan de vaste groep.

Let op: voor de activiteiten buitenshuis is vooraf inschrijven bij Pauline verplicht.

ChillAut-programma 2021
1 oktober Leerdam
15 oktober Gorinchem
29 oktober Leerdam BOWLEN, kosten ‘gewoon’, vooraf aanmelden verplicht!
12 november Gorinchem
26 november Leerdam
10 december  Gorinchem (gewone spelavond, want het karten kan helaas niet doorgaan)

ChillAut-programma 2022
7 januari Leerdam
21 januari Gorinchem
4 februari Leerdam
18 februari Gorinchem
4 maart Leerdam
18 maart Gorinchem STERRENWACHT
1 april Leerdam
15 april Gorinchem
29 april Leerdam
13 mei Gorinchem
27 mei Leerdam
10 juni Gorinchem ACTIVITEIT n.o.t.k.
24 juni Leerdam
8 juli Gorinchem
22 juli Leerdam
5 augustus Gorinchem
19 augustus Leerdam