HOE?

OPZET VAN DE AVONDEN

Jongeren zijn 2 keer per maand op vrijdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom, eens in de maand in de Noorderberg te Leerdam, de andere keer in Centraal Punt te Gorinchem. De ruimten en de uitrusting zijn verschillend, maar de bedoeling en de organisatie zijn op beide locaties hetzelfde.

Als je binnenkomt kun je gelijk een drankje krijgen. We schenken geen alcoholische dranken. Daarna kun je kiezen wat je wil doen. Er is altijd wel iemand die met je mee wil doen. Halverwege de avond is er een pauze. Dan zitten we even bij elkaar om de tafel.

Soms is er een speciale avond, zoals bijvoorbeeld een filmavond. Dit zullen we van tevoren altijd bekend maken. Verder zijn er tijdens elke avond begeleiders van het team van ChillAut aanwezig. Bij deze begeleiders kun je altijd je vragen of opmerkingen kwijt of een spelletje met ze doen. Zie voor een overzicht van het team….

Gedragsregels bij ChillAut-bijeenkomsten

WAT DOEN WE WEL?

1. Praat rustig
2. Loop rustig
3. Zit rustig
4. Zet muziek alleen in overleg op
5. Communiceer duidelijk en concreet
6. Drink alcoholvrij (en zo veel mogelijk suikervrij)

WAT DOEN WE NIET ?

1. Schreeuw niet, maak geen ruzie
2. Ren en spring niet
3. Vermijd tikken met voorwerpen of met je stoel wiebelen. Als je dat toch móet, leg uit waarom, en probeer om het niet lang te doen
4. Zet muziek niet keihard op
5. Zeg bij voorbeeld niet ‘straks’, maar ‘om 8 uur’ en houd je aan wat je hebt gezegd
6. Drink geen alcohol of energiedrankjes voor of tijdens de bijeenkomst