BESTUUR

BESTUUR STICHTING CHILLAUT LEERDAM STELT ZICH VOOR

Pauline Hurkmans
Pauline HurkmansVoorzitter
Als moeder van inmiddels 4 kinderen weet ik hoe belangrijk het is om sociale verbindingen aan te kunnen gaan. Niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. In mijn werk kwam ik een jongen tegen die het een-op-een in de begeleiding wel kon maar met leeftijdsgenoten was het anders. Op een laagdrempelige manier leuk bij elkaar komen was voor mij dan ook het uitgangspunt om jaren terug met ChillAut mee te doen. In 2015 hebben Marja Ploeg en ik hier stappen in gemaakt. Als professional heb ik al die jaren mij ingezet tijdens de avonden en in de voorbereiding ervan. Nu neem ik het stokje over van Marja als voorzitter binnen het bestuur. Dit zodat ik op een andere manier kan blijven bijdragen aan dit mooie initiatief!
Brigitte Dankers
Brigitte DankersSecretaris
Geboren in Parijs, ik ben vertaalster Frans van beroep en woon al 42 jaar in Uden. Mijn twee zoons , Arno en Hugo, zijn al lang het huis uit. Ik ben zeer in mensen en communicatie geïnteresseerd. Ik geloof dat interactie, bijvoorbeeld door middel van spel, enorm belangrijk is om elkaar beter te leren kennen en waarderen, en om talenten te ontdekken. Ik vind dat verschillende generaties elkaar zo veel mogelijk moeten ontmoeten en ondersteunen, voor een beter leven voor allen. Ik hoop ChillAut op weg te kunnen helpen.
Marjan Pijlman
Marjan PijlmanPenningmeester
Van oorsprong uit de klei getrokken en opgegroeid in Emmen, in een gezin dat veel voor anderen klaar stond. Met beide benen op de grond blijven staan, in het besef dat wij het goed hebben en met een beetje van onze vrije tijd, andere mensen kunnen laten genieten. Ik ben moeder van een dochter en een zoon die ik probeer zoveel mogelijk te laten genieten van hun jeugd (puberteit); zij willen het liefst 2 avonden per weekend chillen en zichzelf zijn en behandeld worden met respect, zonder vooroordeel. Dat gun ik alle kinderen. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om een deel van mijn vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, bij voorkeur met kinderen, om hen zo lang mogelijk een onbezorgde tijd te geven en een plek waar ze ‘gewoon’ zichzelf kunnen zijn. De ChillAut-avonden hebben dat in zich, iedereen kan gewoon zichzelf zijn.
Dion Kuiters
Dion KuitersBestuurslid
Hallo, mijn naam is Dion Kuiters. Ik ben 33 jaar, woon in Gorinchem samen met mijn vriendin en kat. Sinds januari 2022 ben ik actief als bordspel begeleider bij ChillAut, wat ik nog steeds met veel plezier doe. In deze tijd heb ik veel lol gehad met de deelnemers en allerlei bordspelletjes. En met veel plezier mag ik aankondigen dat ik sinds afgelopen maand bestuurslid ben geworden van ChillAut. Ik hoop dat ik samen met de andere bestuursleden de komende periode nog veel leuke dingen kan organiseren en natuurlijk veel bordspellen kunnen spelen samen met de deelnemers.