BESTUUR

BESTUUR STICHTING CHILLAUT LEERDAM STELT ZICH VOOR

Brigitte Dankers
Brigitte DankersSecretaris
Geboren in Parijs, ik ben vertaalster Frans van beroep en woon al 42 jaar in Uden. Mijn twee zoons , Arno en Hugo, zijn al lang het huis uit. Ik ben zeer in mensen en communicatie geïnteresseerd. Ik geloof dat interactie, bijvoorbeeld door middel van spel, enorm belangrijk is om elkaar beter te leren kennen en waarderen, en om talenten te ontdekken. Ik vind dat verschillende generaties elkaar zo veel mogelijk moeten ontmoeten en ondersteunen, voor een beter leven voor allen. Ik hoop ChillAut op weg te kunnen helpen.
Marjan Pijlman
Marjan PijlmanPenningmeester
Van oorsprong uit de klei getrokken en opgegroeid in Emmen, in een gezin dat veel voor anderen klaar stond. Met beide benen op de grond blijven staan, in het besef dat wij het goed hebben en met een beetje van onze vrije tijd, andere mensen kunnen laten genieten. Ik ben moeder van een dochter en een zoon die ik probeer zoveel mogelijk te laten genieten van hun jeugd (puberteit); zij willen het liefst 2 avonden per weekend chillen en zichzelf zijn en behandeld worden met respect, zonder vooroordeel. Dat gun ik alle kinderen. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om een deel van mijn vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, bij voorkeur met kinderen, om hen zo lang mogelijk een onbezorgde tijd te geven en een plek waar ze ‘gewoon’ zichzelf kunnen zijn. De ChillAut-avonden hebben dat in zich, iedereen kan gewoon zichzelf zijn.
Marja Ploeg
Marja PloegVoorzitter
Moeder van vier kinderen, waarvan twee met een vorm van autisme. Zij waren de aanleiding voor het opzetten van een laagdrempelige en veilige plek waar ze andere jongeren konden ontmoeten. Zo is met hulp van veel enthousiaste mensen en de gemeente Leerdam ChillAut ontstaan. Verder werk ik als GGZ-hulpverlener in twee huisartsenpraktijken en heb ik veel gesprekken met kwetsbare mensen of mensen die het even niet zien zitten. Ik denk dat als we als mensen, burgers, gezinsleden, collega’s et cetera elkaar meer zien zonder oordelen, diagnoses of andere hokjes, en met oprechte aandacht, we een betere en warmere wereld kunnen krijgen. Met ChillAut hoop ik daar mijn aandeel in te leveren.