Gorinchem, here we come!! Vanaf vrijdag 8 januari 2021 start ChillAut ook met bijeenkomsten voor jongeren in Gorinchem. Zie de planning voor een overzicht van alle data en de locaties.

Het adres is Schelluinsestraat 28 in Gorinchem. We hebben daar een mooie en grote ruimte die we mogen gebruiken van SelfAsTeam, de organisatie van onze Pauline.

Nieuwe locatie in Gorinchem
Genoeg ruimte in Gorinchem dus ….

Als je een jongere bent tussen de 13 en 20 jaar en een keer mee wil doen, dan ben je van harte welkom. De eerste keer is altijd gratis. Daarna vragen we een bijdrage van € 7,50 per avond. Wel graag van te voren even aanmelden bij Pauline via pauline@selfasteam.nl.

Het wordt een gezellige spellenavond met veel leuke bordspellen. Vergeet ook niet je mondkapje mee te nemen. En als je zelf een leuk bordspel hebt, neem het gerust mee.

ChillAut en de coronamaatregelen

We krijgen veel vragen of onze bijeenkomsten wel door mogen gaan vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Omdat onze activiteiten zich richten op een kwetsbare doelgroep wordt er voor ons een uitzondering gemaakt. We moeten natuurlijk wel onze maatregelen nemen. Zo dragen we allemaal een mondkapje, zorgen we voor een goede hygiëne en laten we maximaal 8 deelnemers toe. Zo blijven de jongeren onder de mensen wat juist voor deze jongeren extra belangrijk kan zijn.